VÅR FAMILJ

 

Tomas

Gift med Gittan. En lugn och trygg man född-61. Lastbilschaufför sedan många år på RS Servera AB. Född och uppvuxen i Linköping, med en dröm om att få bo på landet. Den blev verklighet 1989 när familjen byggde sitt hus i Söderköping. Han är händig och uppfinningsrik! Har lösningar på det mesta, men det kan ta sin lilla tid.

Har även intresse för sjön och önskar att han skulle hinna att vara mer ute med motorseglaren Alva. Hundintresset kom med Ruffa! När så Bellan blev husses hund, blev utställningarna mer intressanta. Tanken på avel började att ta form. Tillsammans med dottern Emma har den blivit verklig.

 

 

 

  

Emma

Kreativ estetisk florist född-87. Duktig på färg och form. Vet vad hon vill. Tack vare henne blev kenneln verklighet! Sätter fart på sin pappa och går in för detta med avel av friska och sunda hundar. Har stort djurintresse och går gärna på kurser och lär sig agility och lydnad.

Emma är en tidsoptimist som älskar att fika och äta mat på utställningarna. Har bott i Stockholm men längtan till landet blev för stor, borta bra men hemma bäst. Hon är mamma till våra “2-benta” valpar, Melissa född 2015 & Harry född 2017

 

 

 

 

 

 

Gittan

Gift med Tomas. Glad och utåtriktad kvinna född -64. Född och uppvuxen på gården Nybble i Söderköping. Gick restaurang & storköksutbildning i Linköping, och träffade mannen i sitt liv. Har jobbat inom kök i alla år, de sista åren som dietkokerska.

2001 tog arbetskraften slut och kroppen sa ifrån. Har alltid haft ett stort djurintresse och har alltid haft djur omkring sig från bondgårdens kor, grisar, höns till i dag familjens hundar, och katter.

Delar visserligen mannen och dotterns intresse för avel men bävar för att lämna valparna… Står “utanför” men har givetvis ett finger med i kenneln ändå.

Älskar att laga mat och att baka och ta hand om sin stora fina familj.

 

 

 

 

 

Delar av vår familj med barn och barnbarn